Del 13 al 29 de novembre, Montornès participa, per primera vegada, a les Jornades gastronòmiques del raïm i del vi de denominació d’Origen Alella. Els restaurants montornesencs Casablanca, Nomar, Luceron i El Plaer de les Vinyes s’han adherit a les jornades.
Per primera vegada Montornès s'uneix als municipis d'Alella, Cabrils, El Masnou, Montgat, Premià de Mar, Teià, Tiana, Vilanova del Vallès i Vilassar de Dalt per a l'organització de l'edició d'enguany de les Jornades Gastronòmiques del Raïm i de Vi de la DO Alella.
L'objectiu de la proposta, que enguany arriba a la cinquena edició, és mostrar la riquesa gastronòmica del territori i els excel·lents vins produïts a la Denominació d'Origen d'Alella.
Entre el 13 i el 29 de novembre, els restauradors de Casablanca, de Nomar, de Lucerón i de El Plaer de les Vinyes oferiran als seus clients menús especials confeccionats amb el vi i el raïm de la DO d'Alella. L'oferta local a les jornades es complementarà amb una visita guiada, programada per al 21 de novembre, per algunes de les vinyes més representatives del municipi.
Hi ha vins i caves d'Alella Vinícola, elaborats amb raïm de la zona de Vinyes Velles, i de la casa Parxet, creats amb els fruits de les vinyes de Can Galbany.
Periòdicament rebràs un e-mail amb un resum del que es publica en aquest web.