CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Parlem de llibres: "L'assassí cec", de Margaret Atwood

Parlem de llibres: "L'assassí cec", de Margaret Atwood

Dia i hora: dimarts 07/05/2024 a les 18:00

Lloc: Biblioteca de Montornès (c. de Can Parera, 34)

El llibre "L'assassí cec", de Margaret Atwood, centrarà la tertúlia Parlem de llibres d'aquest mes a la Biblioteca.

Les persones aficionades a la literatura es retrobaran a la Biblioteca el 7 de maig, a les 18 h, per reflexionar al voltant del llibre L'assassí cec, de Margaret Atwood.

Sinopsi: "L’Iris Chase, una dona de vuitanta-dos anys, viu sola i empobrida a Port Ticonderoga, antic feu de la seva família influent caiguda en desgràcia. A la vegada que s’enfronta a la senectut, l’Iris medita sobre la seva vida, en especial sobre les estranyes circumstàncies de la mort de la seva germana, la Laura, poc després de la Segona Guerra Mundial. Estirar el fil del record fa que la frontera entre el passat i el present comenci a desdibuixar-se, traslladant la protagonista—i el lector—als esdeveniments que van constituir el teló de fons de la seva joventut: la Gran Depressió, les dues guerres mundials, els albors dels moviments sindicals i la publicació pòstuma de L’assassí cec, la controvertida novel·la atribuïda a la Laura que la va convertir en autora de culte."

L'escriptor Raimon Portell conduirà la sessió. Les tertúlies tenen com a objectiu compartir impressions sobre un mateix llibre per enriquir la lectura individual amb nous matissos.

L'activitat és gratuïta i requereix d'inscripció prèvia al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e), al telèfon 93 568 65 30 o a les xarxes socials de la Biblioteca.

Arxivat a: Cultural
Portada del llibre.
Portada del llibre.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona