CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Cicle Gaudí: "Saben aquell", de David Trueba

Cicle Gaudí: "Saben aquell", de David Trueba

Dia i hora: diumenge 28/04/2024 a les 18:00

Lloc: Espai Cultural Montbarri (c. de la Casa Nova, 18A)

Les sessions del Cicle Gaudí d'aquest 2024 continuen amb una pel·lícula biogràfica sobre la figura de l'humorista Eugenio Jofra.

L’Espai Cultural Montbarri torna a funcionar com a sala de cinema amb la quarta projecció del Cicle Gaudí d'aquest any.

Es tracta d'un servei de programació estable que té l’objectiu d’acostar pel·lícules de proximitat al públic.

El film escollit per al 28 d'abril, a les 18 h, és Saben aquell, de David Trueba. L'obra ha guanyat reconeixements com els premis Gaudí, Goya i Feroz de Millor actor protagonista per a David Verdaguer, i el Gaudí de Millor actriu protagonista per a Carolina Yuste, entre d'altres.

Sinopsi: "Barcelona, finals dels 60. Eugenio Jofra, un jove joier, coneix Conchita en un autobús de línia. L'atracció és instantania i tots dos comencen la història d'amor de les seves vides. Eugenio aprèn a tocar la guitarra per acompanyar Conchita, per a la qual cosa haurà de lluitar contra la por escènica. Comença així la carrera musical dels dos. Quan Conchita s'ha d'absentar durant dues setmanes de Barcelona, convenç Eugenio que dugui les actuacions a terme tot sol. Quan torna, Eugenio ha esdevingut un fenomen de l'humor underground de la ciutat. A poc a poc, entre tots dos aniran construint el personatge: les ulleres, la camisa negra, el tamboret, les cigarretes i el got de tub, que es convertirà en un èxit inesperat en una Espanya deprimida que busca desesperadament riure amb aquest singular còmic que comença tots els seus acudits amb "Saben aquell..."

La reserva d'entrades està disponible al web entrades.montornes.cat. El preu de l’entrada general és de 4'5 €. Podeu optar a diverses bonificacions.

Arxivat a: Cultural, Sociocultural
Cartell de la pel·lícula.
Cartell de la pel·lícula.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona