CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Dansada 2024: Virtu@l

Dansada 2024: Virtu@l

Dia i hora: dijous 25/04/2024 a les 17:30

Lloc: Pavelló del CEM Les Vernedes (Gran Vial, 3)

L'alumnat de cicle mitjà de les cinc escoles del poble i estudiants de l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre representaran aquesta obra del professor i compositor Óscar Peñarroya.

L'emblemàtica cantada anual de l'Escola Municipal de Música, Dansa i Aula de Teatre (EMMDT) de Montornès i de les cinc escoles del poble canvia de nom. Enguany s'anomena dansada, perquè a diferència d'altres anys els infants de les escoles ballaran en comptes de cantar.

El dijous 25 d'abril els nens i les nenes representaran l'obra Virtu@l, una proposta d'Óscar Peñarroya, que és professor dels grups corals i teatre musical a l'EMMDT de Montornès. Peñarroya va estrenar aquesta dansada el 2021 amb les cantànies escolars que tenen lloc a tot Catalunya.

Sinopsi: "En Marcel està trist. Fa poc que s’han separat sa mare i son pare, i últimament no té gaire ganes de fer vida social. Alguns companys de l’escola li fan bromes que no li agraden i, tot i que la Gina el convida a la seva festa d’aniversari, ell s’estima més quedar-se a casa. El pare s’ha comprat un ordinador molt potent i la mare li ha regalat un telèfon mòbil. En Marcel està encantat de passar-se hores amb els seus nous dispositius digitals.

Un dia de tempesta serà el punt de partida d’una aventura extraordinària. Conèixer la Sara i el seu univers virtual li obrirà portes que mai havia somiat. Explorar, jugar i aprendre seran els camins que els portaran a tots dos a descobrir mons nous i a fer un clic interior que els canviarà per sempre."

L'espectacle començarà a les 17.30 h.

Les entrades són gratuïtes i l'accés lliure.

Arxivat a: Cultural, Infantil, Musical
Cartell de l'activitat.
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona