CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Presentació de l'exposició del projecte “Dones que es mouen, dones que curen”

Presentació de l'exposició del projecte “Dones que es mouen, dones que curen”

Dia i hora: dimecres 24/04/2024 a les 18:00

Lloc: Biblioteca de Montornès (c. de Can Parera, 34)

La Biblioteca acollirà la presentació d'aquesta mostra fotogràfica que és el resultat d’un projecte que Metges del Món ha realitzat al Casal de la Gent Gran Centre de Montornès.

Les sessions del taller del projecte “Dones que es mouen, dones que curen” han propiciat la creació d'una exposició fotogràfica que el veïnat podrà veure per primera vegada el dimecres 24 d'abril, a les 18 h, a la Biblioteca.

El taller va començar durant el mes de gener al Casal de la Gent Gran Centre. A través de les experiències de vida de sis dones del poble, les persones grans s’han apropat a la realitat de la migració i les cures amb  l'objectiu de fer visible la realitat dels processos migratoris, establint vincles i similituds entre les dones cuidadores i les dones que reben les cures.

L'exposició fotogràfica inclou retrats de gran format de les persones participants, obra de l’artista Mariona Giner. La mostra té una vessant física i una altra virtual. La física inclou prop d'una desena de lones de gran format amb imatges de les dones participants al projecte que s'ubicaran a diversos equipaments municipals i a l'espai públic. Aquestes lones inclouran un codi QR que enllaçarà amb l’exposició perquè es pugui visitar en línia de forma virtual.

La presentació de la mostra comptarà amb la presència de les dones que han participat en el taller, la fotògrafa Mariona Giner i representants de Metges del Món. També hi assistirà la referent de l’Oficina de Cooperació de la Diputació de Barcelona, Laia Fargas.

La proposta està coordinada pels departaments municipals de Feminisme, Polítiques Migratòries, Gent Gran i Cooperació i compta amb el finançament de la Diputació de Barcelona.

A l’acte de presentació de l’exposició hi haurà servei d’acollida d’infants. Caldrà fer-ne inscripció prèvia al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Divulgativa, Pedagògica, Social, Sociocultural
Cartell de l'exposició.
Cartell de l'exposició.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona