CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Sortida a Port Aventura

Sortida a Port Aventura

Dia i hora: dilluns 25/03/2024 a les 8:00

Dins dels pressupostos participatius del Departament de Joventut, el 25 de març es durà a terme una sortida a Port Aventura. Els i les joves que hi vulguin anar hauran de presentar una autorització al Centre Juvenil Sputnik abans del 23 de febrer.

Les sortides a Port Aventura s’han convertit en una de les activitats estrella dels pressupostos participatius Kosmos del Departament de Joventut i enguany no ha estat una excepció.

En aquesta ocasió la proposta tindrà lloc el 25 de març. El jovent de 12 a 30 anys que hi vagi sortirà a les 8 h del Centre Juvenil Sputnik i a les 8.10 h de l’Espai Cultural Montbarri. Segons les previsions, l’arribada a Montornès serà cap a les 20 h.

El preu de la sortida és de 30 euros. A partir dels pressupostos participatius Kosmos 2024 es cobriran les despeses del transport. Les persones interessades hauran de portar una autorització (disponible al web del Departament de Joventut) al Centre Juvenil Sputnik abans del 23 de febrer.

En cas que hi hagi més inscripcions que places disponibles, el 27 de febrer a la tarda es realitzarà un sorteig. Els i les joves que tinguin la plaça assegurada l’hauran de confirmar abans del 5 de març, mentre que per a la resta de persones s’habilitarà una llista d’espera.

La sortida comptarà amb el suport de monitors i monitores de l’Esplai Panda.

Per a més informació us podeu adreçar al telèfon i/o WhatsApp del Departament de Joventut 673 532 609.

Arxivat a: Juvenil
Cartell de l'activitat.
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona