CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > 1a prova de la fase comarcal del Campionat d'Escacs de Promoció i Valors Esportius

1a prova de la fase comarcal del Campionat d'Escacs de Promoció i Valors Esportius

Dia i hora: dissabte 02/03/2024 a les 16:30

Lloc: Carpa Polivalent El Sorralet (c. dels Castanyers, 5)

Montornès serà la seu de la primera etapa de la competició a la comarca, que aplegarà jugadors i jugadores de les categories compreses entre prebenjamí i juvenil.

La fase comarcal del Campionat d'Escacs de Promoció i Valors Esportius d'enguany tindrà el seu inici a Montornès el 2 de març.

A partir de les 16.30 h i fins a les 19.30 h, jugadors i jugadores de les categories prebenjamí, benjamí, aleví i juvenil disputaran un total de 6 rondes de 25 minuts per persona. 

S'espera que hi participin fins a 150 jugadors/es no federats/des, dels quals gairebé 50 són alumnes de les escoles Marinada, Sant Sadurní, Palau d'Ametlla, Mogent i Can Parera de Montornès.

El Consell Esportiu del Vallès Oriental organitza l'esdeveniment amb l'objectiu de fomentar la pràctica esportiva com a eina educativa, participativa i convencional del màxim número de joves escolars, sense tenir en compte les seves habilitats físiques o tècniques. Alhora, es vol incidir en la transmissió de valors com la responsabilitat, la solidaritat, el respecte, el compromís, la tolerància, el treball en equip i l'acceptació de les normes. 

Les properes fases comarcals del Campionat d'Escacs de Promoció i Valors Esportius 2024 seran el 9 de març a Llinars del Vallès i el 16 de març a Vilanova del Vallès.

Per a més informació i per formalitzar les inscripcions podeu contactar al telèfon 695 789 372 (Roberto). El termini límit per apuntar-se és el 24 de febrer.

 

Arxivat a: Esportiva
Cartell de l'activitat.
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona