CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Inauguració de l'exposició "Indestructibles"

Inauguració de l'exposició "Indestructibles"

Dia i hora: dimarts 07/11/2023 a les 17:30

Lloc: Can Saurina (c. Major, 2)

Els autors d'aquesta mostra fotogràfica sobre les noves generacions de l'Àfrica, Alfons Rodríguez i Xavier Aldekoa, donaran el tret de sortida a l'exposició a Montornès amb una visita guiada per ells mateixos.

Durant la primera meitat del mes de novembre el veïnat podrà visitar l'exposició Indestructibles a Can Saurina. 

La inauguració de la mostra serà el 7 de novembre a les 17.30 h i comptarà amb la presència dels autors, Alfons Rodríguez i Xavier Aldekoa, que oferiran una visita guiada a l'exposició. També hi assistiran l'alcalde de Montornès, José A. Montero, el diputat delegat de l'Àrea d'Educació de la Diputació de Barcelona, Joan Galiano, i la diputada adjunta d’Educació, Glòria Colom. 

Indestructibles és una producció de la Diputació de Barcelona que recull les històries de vida d’11 infants i joves adolescents de 10 països africans que volen avançar cap a un futur millor.

D’aquesta manera s’obre una finestra a un continent complex i es llança un clam per desterrar injustícies tot posant l’accent en la lluita global contra la pobresa, els conflictes bèl·lics i el canvi climàtic des de la defensa de l’educació, la salut, la igualtat de gènere, la pau i la sostenibilitat garants dels drets humans. Tot plegat, en el marc dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

La mostra, amb fotografies d’Alfons Rodríguez i textos de Xavier Aldekoa, es complementa amb mapes temàtics que situen el continent en el nou ordre mundial. Les infografies recullen aspectes com els conflictes armats o les rutes migratòries.

L’exposició Indestructibles romandrà oberta al públic entre el 7 i el 18 de novembre a Can Saurina, de dilluns a dissabte, de 17 a 20 h.

Arxivat a: Cultural, Social, Sociocultural
Una de les imatges de l'exposició "Indestructibles". (imatge: Alfons Rodríguez)
Una de les imatges de l'exposició "Indestructibles". (imatge: Alfons Rodríguez)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona