CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Commemoració de la Diada Nacional de Catalunya a Montornès

Commemoració de la Diada Nacional de Catalunya a Montornès

Dia i hora: dilluns 11/09/2023 a les 11:00

A més de l’ofrena floral, el públic podrà veure actuacions de la coral i l’esbart dansaire de La Lira, així com ballar sardanes amb la Cobla Foment del Montgrí. Com a novetat, es recuperarà el Ball de l’Homenatge.

La música i els balls tradicionals catalans tornaran a protagonitzar la commemoració de la Diada Nacional de Catalunya al municipi. L’acte institucional serà el mateix dilluns, 11 de setembre, a les 11 h, als jardins de l’Ajuntament.

La jornada començarà amb la hissada de la bandera a càrrec de la Policia Local i la interpretació d’El Cant de la Senyera a càrrec de la Coral La Lira i la Cobla Foment del Montgrí.

Seguidament, i com a novetat, es recuperarà la representació del Ball de l’Homenatge, enguany interpretat per les montornesenques Anna Boné i Júlia Espias amb l’acompanyament del músic local Dani Garrido.

Després de les ofrenes florals, la lectura del manifest institucional i la interpretació de l’himne nacional Els Segadors, l’Esbart Dansaire de La Lira entrarà en escena.

Com ja és tradició, mentre la Cobla Foment del Montgrí es prepara per a l’audició i el ball de sardanes, se sentirà com a música de fons la sardana El meu Montornès. En cas de pluja aquest concert tindrà lloc a la Carpa Polivalent El Sorralet.

Les entitats que vulguin participar en l’ofrena floral ho poden confirmar al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) fins al 8 de setembre o bé presencialment el mateix dia abans de l’inici de l’acte.

Arxivat a: Cultural
Cartell de l'activitat.
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona