CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Joc de rol en viu: "Montornès Zombie 2"

Joc de rol en viu: "Montornès Zombie 2"

Dia i hora: dissabte 01/07/2023 a les 22:00

Els zombis tornaran a Montornès l'1 de juliol... sereu capaços/es de superar totes les proves i sobreviure als morts vivents?

Després de l'èxit de l'any passat, el dissabte 1 de juliol l'apocalipsi tornarà al poble amb el joc de rol en viu Montornès Zombie 2.

Qui hi participi haurà de superar un seguit de proves repartides arreu del poble per sobreviure a la infecció. En el cas que siguin atrapats pels zombis passaran a formar part del grup dels morts vivents. El joc començarà a les 22 h i acabarà cap a les 4 h.

Els menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta.

Per inscriure’s a l’activitat cal adreçar-se al web de Joventut Montornès o de manera presencial al Centre Juvenil Sputnik.

Com que la proposta sorgeix dels pressupostos participatius Kosmos 2023, les persones que hi vulguin participar tindran descompte a l’hora d’apuntar-s’hi. En funció de les bonificacions, el preu de la inscripció anirà entre els 15 i els 25 euros. Per a més informació podeu adreçar-vos al WhatsApp 673 532 609, al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e), o a les xarxes socials de Joventut Montornès.

 

Arxivat a: Juvenil, Lúdica
Cartell de l'activitat.
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona