CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > La Remençada 2023

La Remençada 2023

Dia i hora: dissabte 06/05/2023 a les 18:00

Lloc: Inici: Plaça dels Remences

Remences i soldats tornen als carrers de Montornès per interpretar la 8a edició d'aquest musical sobre la revolta dels pagesos de remença al poble.

Després d'un 2022 sense La Remençada i d'una edició en format reduït a Teatre Margarida Xirgu el 2021, enguany el musical sobre la història de Montornès recupera el seu esperit característic!

La 8a edició de la representació tornarà a tenir lloc als carrers. La d'aquest any serà una única funció, el dissabte 6 de maig, a les 18 h. L'obra començarà a la plaça dels Remences i finalitzarà a la plaça de Pau Picasso.

L’esdeveniment va ser concebut pel seu ideòleg, Xavier Bertran, l'any 2014 com un musical inèdit per ser representat de forma itinerant pels carrers de Montornès i interpretat per veïns del poble. També és el veïnat qui, de forma voluntària, s'ocupa del vestuari, l'escenografia i de tots els aspectes de l'organització.

La música és del compositor Xavier Baurier i la direcció va a càrrec de l'actor i director vallesà Toni Figuera. La Remençada és un musical de gran format sobre un moment rellevant de la història del Vallès i de tot Catalunya: les revoltes dels pagesos de remença catalans contra el feudalisme.

Arxivat a: Cultural
Cartell de l'activitat.
Cartell de l'activitat.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona