CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Fem tertúlia: "Violeta", d'Isabel Allende

Fem tertúlia: "Violeta", d'Isabel Allende

Dia i hora: dijous 20/04/2023 a les 18:30

Lloc: Biblioteca de Montornès (c. de Can Parera, 34)

Les tertúlies feministes continuen a la Biblioteca amb una sessió dedicada al llibre "Violeta", d'Isabel Allende.

La Biblioteca ofereix una nova tertúlia amb perspectiva de gènere.

L'escriptora Marina Martori coordina les trobades, de caràcter mensual. La sessió del 20 d'abril a les 18.30 h estarà dedicada al llibre Violeta, d'Isabel Allende.

Sinopsi: "L’èpica i emocionant història d’una dona la vida de la qual abasta els moments històrics més rellevants del segle XX. Des de 1920 –amb l’anomenada grip espanyola- fins la pandèmia de 2020, la vida de Violeta serà molt més que la història d’un segle. Violeta ve al món un turmentós dia de 1920, sent la primera nena d’una família de cinc bulliciosos. Des del principi, la seva vida estarà marcada per esdeveniments extraordinaris, doncs encara se senten les ones expansives de la Gran Guerra quan la grip espanyola arriba a les costes del seu país sud-americà natiu, gairebé en el moment exacte del seu naixement. Gràcies a la clarividència del pare, la família sortirà indemne d’aquesta crisi per topar-ne amb una de nova, quan la Gran Depressió altera la seva elegant vida urbana que Violeta  ha conegut fins ara. La seva família ho perdrà tot i es veurà obligada a retirar-se a una regió salvatge i remota del país. Allà Violeta assolirà la majoria d’edat i tindrà el seu primer pretendent. En una carta adreçada a una persona a la que estima per sobre de totes les altres, Violeta rememora devastadors desenganys amorosos i romanços apassionats, moments de pobresa i també de prosperitat, pèrdues terribles i immenses alegries. Canviaran la seva vida alguns dels grans successos de la història: la lluita pels drets de la dona, l’auge i caiguda de tirans i, en última instància, no una, sinó dues pandèmies".

El mateix equipament ofereix el llibre en préstec.

L'activitat és gratuïta i requereix d'inscripció prèvia enviant un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé trucant al 93 568 65 30.

 

Arxivat a: Cultural, Social, Sociocultural
Portada del llibre.
Portada del llibre.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona