CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Sessió informativa sobre els ajuts a la rehabilitació energètica d'edificis dels fons Next Generation

Sessió informativa sobre els ajuts a la rehabilitació energètica d'edificis dels fons Next Generation

Dia i hora: dilluns 27/03/2023 a les 18:00

Lloc: Espai Cultural Montbarri (C. de la Casa Nova, 18 A)

L'Ajuntament convoca una reunió informativa oberta al veïnat i a les comunitats de propietaris/es per informar sobre els ajuts per a la rehabilitació energètica dels edificis dels fons Next Generation.

L’Ajuntament ha posat en marxa una campanya informativa per assessorar el veïnat que es pugui beneficiar dels ajuts de la rehabilitació energètica aconseguits pel Consistori de la línia de barris dels Fons Europeus Next Generation. Un total de 207 habitatges de Montornès Centre i Montornès Nord es podran beneficiar d’aquests ajuts. L’import preassignat a Montornès és de 3.221.892 €.

El dilluns 27 de març, a les 18 h, l’Espai Cultural Monbarri acollirà una sessió informativa i de presentació del projecte. És oberta a tothom, tot i que l’Ajuntament ha citat específicament les comunitats veïnals de 6 edificis (15 escales) de Montornès Centre i de Montornès Nord que, a priori, compleixen els requisits per poder acollir-se als ajuts. Tots els edificis candidats, construïts abans de 1980, presenten deficiències de conservació i necessiten també intervencions de millora d’eficiència energètica.

Arxivat a: Divulgativa, Informativa
Destacat sessió informativa ajuts rehabilitació energètica 2023
Destacat sessió informativa ajuts rehabilitació energètica 2023
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona