CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Festa de Cap d'Any

Festa de Cap d'Any

Dia i hora: dissabte 31/12/2022 a les 23:55

Lloc: Pavelló del CEM Les Vernedes (Gran Vial, 3)

La matinada de l’1 de gener de 2023 el veïnat podrà celebrar l’arribada de l'any nou ballant al pavelló del CEM Les Vernedes.

El pavelló del Complex Esportiu Municipal Les Vernedes serà l’escenari de la festa de Cap d’Any d’enguany, després d’una edició 2022 ajornada per les restriccions de la pandèmia. La festa començarà a la 1 de la matinada.

Per accedir-hi caldrà ser major de 16 anys. També hi podran assistir joves de 14 i 15 anys sempre que vagin acompanyats/des d’una persona adulta. L'accés al pavelló serà pel Gran Vial.

Un any més, els discjòqueis montornesencs Alain i Rubén posaran el ritme a la vetllada. Hi haurà servei de guarda-roba i de barra a preus populars a càrrec del Centro Cultural Andaluz. L’organització recomana que cadascú porti el seu got reutilitzable de plàstic dur.

La venda d’entrades per a la festa de Cap d’Any començarà el 7 de desembre a les 20 h al web entrades.montornes.catEl preu de cada entrada oscil·la entre els 5 i els 13 euros, en funció de les bonificacions aplicades. L’entrada no inclou consumició.

Arxivat a: Lúdica, Musical
Festa de Cap d'Any al CEM les Vernedes
Festa de Cap d'Any al CEM les Vernedes
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona