CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Projecció del documental "Dona, vostè no té res!" sobre el biaix de gènere

Projecció del documental "Dona, vostè no té res!" sobre el biaix de gènere

Dia i hora: dijous 26/05/2022 a les 18:00

Lloc: Can Saurina

Les desigualtats de gènere centraran el debat de la projecció del documental "Dona, vostè no té res!", que anirà complementada d'un col·loqui amb professionals del sector sanitari al poble.

Dona, vostè no té res! és el títol del documental que el veïnat podrà veure el 26 de maig, a les 18 h, a Can Saurina, dins dels actes del programa Maig, mes de la salut de les dones.

Es tracta d'una producció de Televisió de Catalunya, produïda per Eva Martínez Corcuera i Anna Marquès, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

"Històricament, i fins avui, les dones han estat infradiagnosticades i sobremedicades, tractades amb condescendència pel sistema sanitari o insuficientment ateses. Dona, vostè no té res! és un documental sobre el biaix de gènere en medicina."

Després de la projecció es donarà pas a un col·loqui sobre el tema a càrrec de les psicòlogues Viviana Alzate, responsable del Servei d’Atenció Psicològica del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de Montornès, i de Montse Jordana, referent de benestar emocional comunitari del Centre d’Atenció Primària (CAP).

L'activitat compta amb servei d'acollida d'infants que el veïnat pot sol·licitar de manera gratuïta al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Social, Sociocultural
Imatge del documental "Dona, vostè no té res!".
Imatge del documental "Dona, vostè no té res!".

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona