CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Espai de Debat Educatiu (EDE)

Espai de Debat Educatiu (EDE)

Dia i hora: divendres 11/02/2022 a les 18:00

Pares, mares i professionals que participen en l'EDE reprenen els debats sobre l'educació, enguany dedicats a l'ús de les pantalles.

El segon divendres de cada mes, les families i els professionals de l'educació comparteixen impressions i coneixements sobre la temàtica a les trobades de l'Espai de Debat Educatiu (EDE).

Aquest trimestre les reunions versen sobre l'ús de les pantalles. Els i les assistents debaten sobre l'ús que s'hauria de donar als dispositius electrònics i sobre els efectes de les pantalles en infants i joves.

Les sessions, de caràcter mensual, compten amb el suport del Pla de Prevenció en el Consum de Drogues, Pantalles i Riscos Associats de la Mancomunitat del Galzeran, el CRÍTIC.

És necessari confirmar l’assistència contactant amb el Centre Infantil Pintor Mir (93 572 11 70 ext. 6, o 630 281 538) o amb el CRÍTIC (605 781 464). En el moment de formalitzar les inscripcions les persones inscrites sabran si es reuniran de manera presencial al Centre Infantil Pintor Mir o bé telemàticament a través de la plataforma Zoom.

La proposta forma part de la programació Eduquem i gaudim en família Gener - Abril 2022.

Arxivat a: Pedagògica, Social
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona