CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Xerrada: "Les llavors d'una sana autoestima en els infants"

Xerrada: "Les llavors d'una sana autoestima en els infants"

Dia i hora: divendres 26/11/2021 a les 17:30

Lloc: Centre Infantil Pintor Mir

La pedagoga, mestra i escriptora Eva Bach parlarà d'actituds recomanables per afavorir una autoestima sana en infants i adolescents.

El departament municipal d'Educació ha organitzat una xerrada sobre l'autoestima dins de les activitats del programa Eduquem i gaudim en família del darrer trimestre de l'any. 

De la mà de la pedagoga, mestra i escriptora Eva Bach, les famílies i els professionals de l'educació podran conèixer actituds recomanables en les persones adultes per propiciar una autoestima sana en els infants i els adolescents, donant importància a la comunicació.

Bach és una de les pioneres en la introducció de l’educació emocional i el creixement personal en els àmbits educatiu i familiar a Catalunya i en algunes altres comunitats Autònomes de l’Estat Espanyol. L’apassionen l’educació i les relacions humanes, i treballa per desenvolupar noves formes de comunicació que obrin els cors, que resultin balsàmiques i tranquil·litzadores, que afavoreixin una comprensió més profunda d’un mateix i dels altres, i que extreguin el millor de cada ser humà per posar-ho al servei d’un bon futur personal i col·lectiu.

L'activitat està recomanada per a docents, professionals i famílies. Compta amb servei de canguratge. 

Per assistir-hi cal reservar plaça de manera gratuïta al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Pedagògica
imatge: pikisuperstar
imatge: pikisuperstar

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona