CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Parlem de llibres: "Jo era el món", de Marc Artigau

Parlem de llibres: "Jo era el món", de Marc Artigau

Dia i hora: dimarts 02/11/2021 a les 18:00

Lloc: Biblioteca de Montornès del Vallès

Els i les amants de la lectura comparteixen impressions i sensacions una vegada al mes a la Biblioteca. En aquesta ocasió la novel·la escollida és "Jo era el món", de Marc Artigau. La trobada comptarà amb la presència de l'autor.

La Biblioteca ofereix una nova tertúlia Parlem de llibres. Aquest mes qui vulgui es trobarà a l'equipament per reflexionar al voltant de la novel·la Jo era el món, de Marc Artigau. L'activitat comptarà amb la presència de l'escriptor.

"La desaparició misteriosa de l’Ariadna, una adolescent de disset anys, en un poble anomenat Arveda, desencadenarà les reaccions dels seus familiars i amics en un ambient asfixiant on res no és el que sembla. «Soc aquesta llarga acumulació d’angoixes. Soc les parpelles obertes mirant el cel estrellat. Soc una glopada de fàstic. Soc minúscula. Engruna. Formiga. Un gargall. Soc la dolenta de tots els contes. Soc fang. Un truc de màgia. Soc vella per dins. Soc vella. Soc i em moriré»".

Raimon Portell coordina les trobades, conduïdes per persones expertes que obren les sessions amb un comentari i pregunten als lectors i lectores.

Les tertúlies tenen com a objectiu compartir impressions sobre un mateix llibre per enriquir la lectura individual amb nous matissos.

L'activitat és gratuïta i requereix d'inscripció prèvia al web entrades.montornes.cat

Arxivat a: Cultural
Portada del llibre
Portada del llibre
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona