CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Sessió informativa sobre l'obra "Les pastoretes de Montornès"

Sessió informativa sobre l'obra "Les pastoretes de Montornès"

Dia i hora: dissabte 30/10/2021 a les 11:00

Lloc: Teatre Margarida Xirgu

L'associació La Remençada estrena nou projecte! El 30 d'octubre donarà a conèixer la seva versió sobre el fenomen cultural de "Els pastorets" i inscriuran aquelles famílies que vulguin apuntar-se a la representació de finals de gener.

L'obra teatral Els pastorets, típica de les festes de Nadal, arriba a Montornès de la mà de l'associació La Remençada.

L'entitat ha adaptat el fenòmen cultural català traslladant l'acció del segle I al segle XV i fent que les protagonistes siguin pastoretes en comptes de pastorets. 

A partir de la història original, l'escriptor local i creador del musical La Remençada, Xavier Bertran, ha escrit una versió que està en sintonia amb la tradicional però amb modificacions adaptades a la història del poble. Els diàlegs van acompanyats de cinc nadales creades pel compositor Xavier Baurier i que els mateixos actors i actrius cantaran, potser corejades en part pel públic.

Per poder representar l'obra, l'associació busca infants (sense descartar papers adults) que s'hi vulguin apuntar. El 30 d'octubre, a les 11 h, al Teatre Margarida Xirgu, l'organització informarà les famílies que estiguin interessades a inscriure's al projecte.

L'objectiu de l'entitat és consolidar la representació de Les pastoretes com un clàssic de la vida cultural de Montornès i escenificar-la diversos dies al voltant de les dates nadalenques. Aquest any, per dificultats de l'estrena, la representació tindrà lloc a finals de gener. 

Arxivat a: Cultural
Lectura de "Les Pastoretes" (març de 2021)
Lectura de "Les Pastoretes" (març de 2021)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona