CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Jornada de neteja dels espais naturals

Jornada de neteja dels espais naturals

Dia i hora: diumenge 26/09/2021 de les 10:00 a les 14:00

Lloc: Punt de trobada: Recinte firal

L'associació local Montornès Animal organitza una nova jornada de recollida de brossa. L'entitat convida el veïnat a sumar-se a la iniciativa en grups reduïts i seguint totes les mesures de protecció marcades.

Seguint la proposta de jornades mensuals, iniciada aquest any, i després de l'acció del juliol, Montornès Animal organitza una nova activitat de sensibilització sobre la cura de la natura.

Qui hi vulgui participar pot fer-ho en grups reduïts, recollint els plàstics, cartrons, vidres i altres residus que trobi mentre passeja pels camins del poble al llarg del dia.

De 10 a 14 h trobareu membres de l'entitat al recinte firal informant el veïnat, proporcionant materials, separant els residus i segellant cartilles del Club d'Amics de la Natura i els Animals als nens i nenes que se sumin a l'activitat.

Si necessiteu acompanyament, bosses o qualsevol tipus d'informació podeu posar-vos en contacte amb l'associació Montornès Animal a través de les seves xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) o bé al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)
També podeu enviar imatges o vídeos que enregistreu el dia de la jornada a la mateixa adreça electrònica, o bé publicar-los a les xarxes socials anomenant l'entitat o amb les etiquetes #NetegemMontornès i/o #MontornèsAnimal. Amb tot, l'associació publicarà un recull audiovisual a les seves xarxes socials.

L'activitat compta amb el suport de l'Ajuntament de Montornès del Vallès i del Club Bàsquet Vila de Montornès.

Arxivat a: Mediambiental
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona