CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Xerrada: "Situació actual del conflicte sahrauí", amb Toni Girao d'ACAPS

Xerrada: "Situació actual del conflicte sahrauí", amb Toni Girao d'ACAPS

Dia i hora: diumenge 04/07/2021 a les 18:00

Lloc: Centre Juvenil Sputnik

En el marc del cicle de concerts solidaris dels pressupostos participatius Kosmos 2021, i abans de l'actuació del grup La Social Disfunktion, s'explicarà la situació del poble sahrauí.

Música i cooperació internacional tornen a anar de la mà gràcies al cicle de concerts solidaris dels pressupostos participatius Kosmos 2021.

Abans del concert amb el grup La Social Disfunktion, el president de la Federació d’Associacions Catalanes Amigues del Poble Sahrauí (ACAPS), Toni Girao, explicarà la situació actual del conflicte al Sàhara. Estarà acompanyat pel jove activista sahrauí, resident a Catalunya, Lahbib Sidahmed Hamdi. L'activitat forma part de la commemoració dels 25 anys de l'agermanament de Montornès amb la daira d'Amgala    

S’obrirà una caixa de solidaritat destinada a la Federació ACAPS, que desenvolupa projectes de suport a la població sahrauí als camps de refugiats de Tindouf i als territoris ocupats pel regne del Marroc. També denuncia la situació del poble sahrauí, la vulneració de drets que pateix i la inacció internacional en la resolució del conflicte. A més, realitza incidència política per tal d’acoseguir que les administracions públiques es posicionin a favor del poble sahrauí.

La tarda continuarà a les 20 h amb l'actuació del grup La Social Disfunktion, el tercer espectacle del cicle de concerts solidaris. En aquest cas, cal reservar-hi l'entrada de manera gratuïta al web entrades.montornes.cat

Arxivat a: Juvenil
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona