CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Lectura del manifest institucional LGBTI+

Lectura del manifest institucional LGBTI+

Dia i hora: dilluns 28/06/2021 a les 12:00

Lloc: Jardins de l'Ajuntament

Lectura del manifest institucional amb motiu del Dia de l'Orgull Lesbià, Gai, Bisexual, Transsexual i Intersexual.

El 28 de juny és el Dia de l’Orgull Lesbià, Gai, Bisexual, Transsexual i Intersexual, en record dels fets de Stonewall que van tenir lloc el 28 juny de 1969, ja fa més de 50 anys. Aquell dia, persones transsexuals i homosexuals per primer cop van dir prou a la discriminació a què havien estat sotmeses durant segles, i va néixer el moviment d’alliberament LGBTI+.

Per aquest motiu, a les 12 h es llegirà el manifest institucional al jardins de l'Ajuntament.

També es presentarà el Servei d'Atenció Integral de Montornès per a les persones LGBTI. Al març, l'Ajuntament es va incorporar a la Xarxa Pública de Serveis d’Atenció Integral LGBTI de Catalunya amb l'objectiu de donar una resposta integral a possibles situacions de discriminació, i a qualsevol necessitat d’acompanyament, suport o informació que tingui la ciutadania en relació a la diversitat sexual i de gènere. També es pretén consolidar el servei com un referent local per a persones lesbianes, gais, bisexuals, trans, i intersexuals, i reforçar-lo com a eina de prevenció de discriminacions i LGBTIfòbia. 

Des de 2017, Montornès compta amb el Servei per la Diversitat Afectiva i Sexual.

Arxivat a: Social
.
.

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona