CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > 3r Show Stars a Montornès Nord

3r Show Stars a Montornès Nord

Dia i hora: dijous 24/06/2021 a les 22:00

Lloc: Escola Marinada

El veïnat mostra el seu talent artístic en una nova edició de l'espectacle Show Stars, coordinat pel departament municipal de Joventut.

Si canteu, balleu, feu màgia o teniu qualsevol altre habilitat artística no us podeu perdre el 3r Show Stars, ja sigui participant o com a públic!

El departament municipal de Joventut ha organitzat una nova edició de l'espectacle de talents dins de les festes de Sant Joan. 

Per participar en l'activitat podeu enviar la vostra proposta al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e) abans del 19 de juny. Totes les persones participants rebran un obsequi.

L'espectacle tindrà lloc el 24 de juny, a les 22 h, al pati de l'Escola Marinada.

Important: Per assistir-hi serà necessari reservar plaça de manera gratuïta al web entrades.montornes.cat o a les paradetes informatives que la Comissió de Festes de Montornès Nord ubicarà als mercats setmanals (11 i 12 de juny, de 10 a 13 h), al carrer Major amb Jacint Verdaguer (18 de juny, de 17 a 20 h) i al mercat setmanal de Montornès Nord (19 juny, de 10 a 13 h). A totes les activitats caldrà dur la mascareta en tot moment i mantenir la distància de seguretat entre grups de convivència.

Arxivat a: Cultural, Juvenil
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona