CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Videofòrum amb el documental: "18+1: Un jovent que camina"

Videofòrum amb el documental: "18+1: Un jovent que camina"

Dia i hora: diumenge 20/06/2021 a les 18:00

Lloc: Centre Juvenil Sputnik

En el marc del cicle de concerts solidaris dels pressupostos participatius Kosmos 2021, i abans de l'actuació del grup La Fera, es projectarà un documental sobre joves no acompanyats a Catalunya.

Qui són, què pensen i per què van decidir marxar del seu país? 10 vídeos que donen veu a alguns joves no acompanyats a Catalunya.

És el plantejament del documental 18+1: Un jovent que camina, que la ciutadania podrà veure el 20 de juny a les 18 h al Centre Juvenil Sputnik abans del concert solidari amb el grup La Fera i dins del cicle d'actuacions dels pressupostos participatius Kosmos 2021 del departament municipal de Joventut. 

Guanyador dels Premis Rahola 2019, és una sèrie documental de l'Agència Talaia, publicada en col·laboració amb La Directa. 

S’obrirà una caixa de solidaritat destinada a l'entitat Solidary Wheels, que denuncia i documenta les vulneracions dels drets humans a la Frontera Sud, així com la insalubritat i inseguretat de les condicions de vida de les persones que viuen al carrer o als centres d'acollida. 

La tarda continuarà a les 20 h amb l'actuació del grup La Fera, el segon espectacle del cicle de concerts solidaris. En aquest cas, cal reservar-hi l'entrada de manera gratuïta al web entrades.montornes.cat.

Arxivat a: Cultural, Juvenil, Social, Sociocultural
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona