CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > JAMMon 2021. Jornada Animalista i Mediambiental de Montornès

JAMMon 2021. Jornada Animalista i Mediambiental de Montornès

Dia i hora: dissabte 05/06/2021 a les 10:00

Lloc: Centre Juvenil Sputnik

Durant tot el dia, el recinte del Centre Juvenil Sputnik acollirà activitats, paradetes i espectacles relacionats amb la cura dels animals i el medi ambient.

Per primera vegada, Montornès tindrà la seva pròpia festa dels animals i la natura. El departament municipal de Joventut i l’associació local Montornès Animal han organitzat la primera Jornada Animalista i Mediambiental de Montornès (JAMMon) després que a l’assemblea dels pressupostos participatius Kosmos 2021 sortissin escollides la Jornada Animalista i la jornada de neteja Cuidem Montornès.

El 5 de juny, Dia Mundial del Medi Ambient, des de les 10 h, el pati del Centre Juvenil Sputnik acollirà paradetes d’entitats animalistes i de joves emprenedores de projectes sostenibles i artesanals. A la vegada, es donarà inici a una jornada de neteja per la zona de Can Xec que s’allargarà fins al migdia.

Tot seguit, de nou a l’Sputnik, es durà a terme un taller de showcooking per aprendre a cuinar diverses receptes veganes. El grup montornesenc Proyecto Piharo posarà la banda sonora amb un concert acústic i, per dinar, els i les joves de l’Sputnik Gastrobar oferiran un menú vegà especial.

Ja a la tarda, a partir de les 16.30 h, hi haurà dos tallers simultanis: un sobre reutilització de materials (adreçat al públic infantil) i un altre de producció de cosmètica natural (pensat per a joves). Més tard, la Protectora d’Animals de Parets dinamitzarà un taller d’educació canina i la Protectora de Granollers celebrarà una desfilada de gossos en adopció. També hi haurà espai per al debat amb una taula rodona d’experiències amb intervencions d’entitats com Montornès Animal i La Teva Merda.

La companyia Planeta Impro tancarà la festa amb un Improshow relacionat amb el tema dels animals i el medi ambient.

La major part de les activitats de la JAMMon requereixen d’inscripció prèvia als formularis habilitats al web joventut.montornes.cat. Per assistir a l’Improshow cal fer-ne la reserva al web entrades.montornes.cat

 

Arxivat a: Juvenil, Mediambiental
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona