CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Parlem de llibres: “Olive Kitteridge", d'Elizabeth Strout

Parlem de llibres: “Olive Kitteridge", d'Elizabeth Strout

Dia i hora: dimarts 01/06/2021 a les 18:00

Lloc: Biblioteca de Montornès del Vallès

Les tertúlies Parlem de llibres tornen de manera presencial a la Biblioteca en la darrera trobada del curs. En aquesta ocasió la novel·la escollida és “Olive Kitteridge", d'Elizabeth Strout.

Després de tot un curs de sessions telemàtiques, les tertúlies Parlem de llibres s'acomiaden fins a l'octubre amb una darrera trobada presencial dedicada a la novel·la Olive Kitteridge, d'Elizabeth Strout.

"Tot aprofundint en el sentit de la vida i en el coneixement de si mateixa, l'Olive Kitteridge desgrana l'espès i el menut de la condició humana. Mestra d'escola jubilada, observa en la proximitat i en la distància els canvis, els tràngols dolorosos i les alegries més íntimes que es produeixen dins seu i en els habitants de Crosby, el poblet de Maine on ha viscut trenta anys de la seva vida."

Raimon Portell coordina les trobades, conduïdes per persones expertes que obren les sessions amb un comentari i pregunten als lectors i lectores.

Les tertúlies tenen com a objectiu compartir impressions sobre un mateix llibre per enriquir la lectura individual amb nous matissos. En aquesta ocasió la sessió es durà a terme de manera telemàtica.

L'activitat és gratuïta i requereix d'inscripció prèvia enviant un correu a (Necessites javascript per veure aquest correu-e) o bé trucant al 93 568 65 30.

 

Arxivat a: Cultural, Sociocultural
Portada del llibre
Portada del llibre
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona