CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > "Més enllà de les històries: una narrativa terapèutica", amb Jordi Amenós

"Més enllà de les històries: una narrativa terapèutica", amb Jordi Amenós

Dia i hora: divendres 14/05/2021 a les 20:00

Lloc: Galeria Municipal de Can Xerracan

L'escriptor i terapeuta Jordi Amenós ofereix una conferència sobre la construcció d'històries com a eina per descobrir-se a un mateix i connectar amb la vida.

Històries, humor i emoció. Aquests són alguns dels elements que hi haurà a la xerrada Més enllà de les històries: una narrativa terapèutica, a càrrec de l'escriptor, terapeuta, conferenciant i formador Jordi Amenós. 

Amenós és el creador de la Narrativa terapèutica, un abordatge d'ajuda, acompanyament i reflexió a través del descobriment de les nostres múltiples identitats i la seva extensió narrativa. També ha creat el programa per a organitzacions i equips Team Stories: humanitzar l'empresa amb el poder de les històries.

A la trobada, organitzada per la Biblioteca a Can Xerracan, els i les assistents descobriran que l'ésser humà ha construït un món fabulat i com, d'una manera conscient o inconscient, construïm històries contínuament en les nostres vides. Ser fidels a les nostres narratives sense posar-nos en dubte pot portar-nos a perdre possibilitats i capacitat de decisió, així com perdre'ns una mica a nosaltres mateixos. En recuperar la capacitat de ser multihistoriados, ens descobrim, i això ens pot ajudar a recuperar els nostres dons, la nostra autoestima, la nostra creativitat i el nostre lliurament a la comunitat. Una conferència per gaudir del narrador que hi ha dins de nosaltres i per contactar amb la vida.

L'entrada és gratuïta. Cal reservar plaça al web entrades.montornes.cat

Arxivat a: Cultural, Pedagògica, Social, Sociocultural
imatge: Jordi Amenós
imatge: Jordi Amenós
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona