CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Let's Clean Up Europe al Riu Mogent

Let's Clean Up Europe al Riu Mogent

Dia i hora: diumenge 09/05/2021 de les 10:00 a les 14:00

Lloc: Punt de trobada: Recinte firal

La iniciativa europea de neteja dels espais naturals torna a Montornès! Durant tot un matí, voluntariat d'edats diferents es mobilitzarà per netejar el riu de deixalles i altres materials contaminants.

Montornès se suma a l'acció de neteja conjunta Let's Clean Up Europe 2021, a Catalunya promoguda per l'Agència de Residus, 6 anys després de la darrera jornada al municipi. A nivell local, l'Ajuntament i l'associació Montornès Animal han coordinat l'actuació el 9 de maig a la llera del riu Mogent. 

L'objectiu de la iniciativa és conscienciar la ciutadania sobre la quantitat de residus que acaben a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida de deixalles que hi ha a boscos, rius i platges.

En el cas de Montornès, les persones que vulguin participar-hi podran adreçar-se al recinte firal entre les 10 i les 14 h. Allà hi haurà el punt de trobada, amb membres de l'organització que distribuiran els voluntaris i voluntàries i els proporcionaran els materials necessaris. Es demana inscripció al formulari adjunt

Les tovalloletes humides, les burilles, les ampolles de plàstic, les llaunes o les bosses són alguns dels residus més freqüents a la natura.

L'any passat, a Catalunya, el Let's Clean Up Europe es va traduir en 167 accions de neteja amb 3.204 persones voluntàries a 22 platjes i espigons, 64 rius i lleres i 47 boscos. Es va quantificar un total de 32,5 tones de residus. 

Arxivat a: Mediambiental
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona