CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Jornada de neteja dels espais naturals

Jornada de neteja dels espais naturals

Dia i hora: diumenge 28/02/2021

L'associació local Montornès Animal organitza una nova jornada de recollida de brossa. L'entitat convida el veïnat a sumar-se a la iniciativa en grups reduïts i seguint totes les mesures de protecció marcades.

Després de la jornada de neteja del gener, Montornès Animal proposa una nova acció de sensibilització sobre la cura de la natura.

Qui hi vulgui participar pot fer-ho en grups reduïts, recollint els plàstics, cartrons, vidres i altres residus que trobi mentre passeja pels camins del poble al llarg del dia. L'Ajuntament habilitarà una zona amb contenidors al recinte firal per deixar les bosses amb les deixalles. Allà, de 10 a 14 h, membres de l'entitat seran informant el veïnat i segellant cartilles del Club d'Amics de la Natura i els Animals als nens i nenes que se sumin a l'activitat.

Si necessiteu acompanyament, bosses o qualsevol tipus d'informació podeu posar-vos en contacte amb l'associació Montornès Animal a través de les seves xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) o bé al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

També podeu enviar imatges o vídeos que enregistreu el dia de la jornada a la mateixa adreça electrònica, o bé publicar-los a les xarxes socials anomenant l'entitat o amb les etiquetes #NetegemMontornès i/o #MontornèsAnimal.

L'activitat compta amb el suport de l'Ajuntament de Montornès del Vallès i del Club Bàsquet Vila de Montornès.

 

Arxivat a: Mediambiental
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona