CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Jornada de neteja dels espais naturals

Jornada de neteja dels espais naturals

Dia i hora: diumenge 31/01/2021

L'associació local Montornès Animal organitza la primera jornada de recollida de brossa de l'any. L'entitat convida el veïnat a sumar-se a la iniciativa en grups reduïts i seguint totes les mesures de protecció marcades.

Després de la jornada de neteja del darrer Dia Mundial del Medi Ambient, Montornès Animal proposa una nova acció de sensibilització sobre la cura de la natura.

L'entitat ha organitzat la primera sessió de l'any el 31 de gener, uns dies després del Dia Mundial de l'Educació Ambiental, que es commemora cada 26 de gener. 

Qui hi vulgui participar pot fer-ho en grups reduïts, recollint els plàstics, cartrons, vidres i altres residus que trobi mentre passeja pels camins del poble al llarg del dia. L'Ajuntament habilitarà una zona al recinte firal per deixar les bosses amb les deixalles.

Si necessiteu acompanyament, bosses o qualsevol tipus d'informació podeu posar-vos en contacte amb l'associació Montornès Animal a través de les seves xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) o bé al correu electrònic (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

També podeu enviar imatges o vídeos que enregistreu el dia de la jornada a la mateixa adreça electrònica, o bé publicar-los a les xarxes socials anomenant l'entitat o amb les etiquetes #NetegemMontornès i/o #MontornèsAnimal.

Arxivat a: Mediambiental
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona