CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > 4t Ral·li fotogràfic de Sant Sadurní

4t Ral·li fotogràfic de Sant Sadurní

Dia i hora: diumenge 29/11/2020 a les 9:00

L'Associació Fotogràfica Montornès ha convocat un nou ral·li fotogràfic adaptat a la situació sanitària. Qui hi participi podrà presentar instantànies fetes a casa o als carrers del seu lloc de residència.

La fotografia no pot faltar per celebrar la festivitat de Sant Sadurní, patró de Montornès. Després dels concursos, fa quatre anys l'Associació Fotogràfica Montornès (AFM) va decidir reinventar els certamens en format ral·li.

Enguany però, la Covid-19 ha obligat l'entitat a adaptar la proposta i la durà a terme respectant les mesures sanitàries. Els i les participants podran realitzar les imatges a casa seva o al municipi on visquin. 

Per inscriure's és necessari enviar un correu electrònic a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e) abans del 26 de novembre a les 24 h. L'organització us enviarà les bases del ral·li amb totes les indicacions a seguir.

L'activitat començarà a les 9 h i caldrà entregar les fotografies abans de les 20 h del mateix diumenge. 

Arxivat a: Cultural
Ral·li fotogràfic de Sant Sadurní (2017)
Ral·li fotogràfic de Sant Sadurní (2017)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona