CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Parlem de llibre virtual: "Esperant Mister Bojangles"

Parlem de llibre virtual: "Esperant Mister Bojangles"

Dia i hora: dimarts 12/05/2020 a les 17:00

Torna la tertúlia literària Parlem de llibres en format virtual coordinada per Raimon Portell.

Per la primera tertulia literària online de Parlem de llibres, Raimon Portell proposa comentar el llibre Esperant Mister Bojangles de Olivier Bourdeaut.

Sinopsi: "Davant la mirada absorta del seu fill, una parella embriagada d’amor balla al so de Mr. Bojangles, de Nina Simone. L’escena, màgica, vertiginosa, només és un record més dels molts que broten de la memòria del protagonista de la història, que rememora una infància marcada per l’excentricitat d’uns pares amb un estil de vida aliè a qualsevol convenció social. El pare, la vitalitat feta persona, no concep una vida assossegada i monòtona —fins al punt de «rebatejar» la seva dona amb un nom diferent cada dia—, i la mare, capaç d’interpretar tot tipus de papers amb la convicció de l’il·lusionista més avesat, fa que la rutina familiar sigui una festa perpètua, un espai on només caben el plaer, la fantasia i l’amistat. Tanmateix, a poc a poc, comença a entreveure’s que aquest univers ple de poesia, de quimeres, de moments meravellosos, s’assenta sobre un precari sentit de la realitat, i que, quan les cançons i els somnis arribin a la fi, el despertar pot ser molt dolorós." (Font: Salamandra)

La sessió es farà via online i tindrà una durada d’una hora, amb periodicitat mensual. Cada trobada s’iniciarà amb una explicació per part del coordinador, i a continuació, s’obrirà un espai de participació. La connexió es farà a través de l’aplicació Jitsi.

El llibre es pot demanar en préstec a la plataforma eBiblio.

Ca Inscripció a (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Arxivat a: Cultural
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Portada del llibre (Font: Salamandra)
Portada del llibre (Font: Salamandra)
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona