CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > La dona al Nepal. Solidaritat, poesia i gastronomia

La dona al Nepal. Solidaritat, poesia i gastronomia

Dia i hora: dissabte 07/03/2020 de les 10:30 a les 15:00

Lloc: Centre Infantil Pintor Mir

La jornada consisteix en donar a conèixer la situació de la dona en la cultura nepalí així com les seves tradicions, sabors, olors i colors a càrrec de dues ONG amb seu a Barcelona: Amics del Nepal i Be artsy.

Les ONG Amics del Nepal i Be artsy presenten els seus projectes destinats a les dones amb la finalitat d'empoderar-les per millorar la seva situació en la societat nepalí.

La jornada començarà a les 10.30 h amb un taller de cuina que ensenyarà com preparar els mo:mo:s, farcellets típics del sud asiàtic.

A les 12 h, tindrà lloc un acte poètic i sensibilitzador de la mà de les rapsodes Isa Calsina i Ana Aupi que aproparà el públic a les dificultats de la dona nepalí per poder prendre les seves decisions i viure més independent.

A les 13 h serà el moment de parlar de la menstruació. La Clara García, de la ONG Be artsy, serà l'encarregada de la ponència.

Per acabar, la Manisha Gurung, de la ONG Amics del Nepal, elaborarà un dinar amb un menú autèntic nepalès consistent en arròs fregit, els mo:mo:s elaborats i les postres. Per acabar gaudirem d’un deliciós té.

Per participar al taller i al dinar cal fer una inscripció prèvia a l’adreça electrònica d’Amics del Nepal: (Necessites javascript per veure aquest correu-e) i una aportació de 12€ a fer el mateix dia. Les places són limitades a 60 persones

Els diners recaptats es destinaran als projectes de dones d’ambdues ONG.

La jornada forma part del programa del 8 de març, Dia Internacional de les dones.

Arxivat a: Social
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona