CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Túnel del terror: El Ciprés Blanco

Túnel del terror: El Ciprés Blanco

Dia i hora: dijous 31/10/2019 de les 19:00 a les 23:30

Lloc: Centre Juvenil Satèl·lit

Per celebrar el Halloween, el Centre Juvenil Satèl·lit mostrarà el seu costat més fosc i es transformarà en un tanatori. L'activitat compta amb el finançament dels pressupostos participatius KOSMOS del departament municipal de Joventut.

El Túnel del terror de Montornès continua creixent. Aquest any se celebra el 10è aniversari de l’esdeveniment i, per això, tornarà al lloc on va començar: el Centre Juvenil Satèl·lit.

Sota el nom El Ciprés Blanco, la nit de Halloween l’equipament es transformarà en un tanatori ple d’ànimes que es troben entre la vida i la mort. Hi participaran una vintena d’actors i actrius.

Les darreres edicions de l’activitat, realitzades a Can Xerracan, el parc dels Castanyers i l’actual Centre Infantil Pintor Mir, han estat tot un èxit. Ara, l’organització buscarà repetir la bona acollida amb una proposta encara més terrorífica.

De nou, un grup de veïns i veïnes, amb el suport de l’Espai Jove Satèl·lit, impulsa el projecte. A més, els usuaris i usuàries de l’equipament col·laboren en la preparació dels materials i estaran presents en la part interpretativa el dia de l’esdeveniment.

L’activitat està inclosa en els pressupostos participatius KOSMOS que el departament municipal de Joventut va posar en marxa l’any passat. Les entrades són gratuïtes i estan disponibles al web www.entrades.montornes.cat

Entrades exhaurides per a aquest esdeveniment.

Arxivat a: Juvenil, Lúdica
Cartell de l'activitat
Cartell de l'activitat
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona