CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > Club de lectura fàcil en català: "Ball robat"

Club de lectura fàcil en català: "Ball robat"

Dia i hora: dijous 15/03/2018 de les 9:30 a les 11:00

Lloc: Biblioteca de Montornès del Vallès

Avui es duu a terme una nova jornada de col·laboració entre la Biblioteca i l'Oficina de Català de Montornès. En aquesta ocasió es parlarà sobre la novel·la "Ball robat" de Joan Oliver

El Club de lectura fàcil en català està destinat a persones que no tenen gaire costum de llegir en català i que volen practicar-ne la comprensió lectora i l’expressió oral.

Les trobades es desenvolupen de manera distesa un cop al mes a la sala d’actes de la Biblioteca, sota el guiatge de la tècnica de Normalització Lingüística del municipi, Reyes Barragán.

La sessió d'aquest dijous versarà sobre el llibre Ball robat de Joan Oliver. Es comentarà aquesta obra de teatre per la seva proximitat amb la data de celebració del Dia Mundial del Teatre, el 27 de març.

Dies abans de celebrar el seu desè aniversari de matrimoni, tres parelles se senten infelices i desenganyades de la seva relació i pensen com hauria estat la seva vida amb una parella diferent. Estrenada el 1958, Ball robat és una peça perfectament construïda, de personatges humans, que posa en escena el fracàs de tres matrimonis madurs, i alhora mostra la hipocresia de la societat.

El llibre es pot demanar en préstec a la Biblioteca.

Arxivat a: Divulgativa, Sociocultural
Portada del llibre
Portada del llibre
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona