CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Agenda > La Remençada

La Remençada

Dia i hora: dissabte 06/06/2015 a les 17:00

Organitza: Associació La Remençada de Montornès

L'espectacle musical La Remençada torna als carrers de Montornès el dissabte 6 de juny!

La Remençada és un musical sobre la revolta dels pagesos de remença catalans contra les duríssimes lleis del feudalisme al qual vivien sotmesos. Els textos són de l'escriptor  Xavier Bertran i la música del compositor Xavier Baurier. El director teatral és Toni Figuera.

L'any passat, en la seva estrena, el musical en moviment va ser seguit per prop de 4.000 persones. Enguany s'han instroduït modificacions en el recorregut. Hi haurà un escenari a l'aparcament del carrer de Narcís Montoriol on es representaran els quatre primers actes. Després, el públic acompanyarà el quadre escènic cap al carrer Major fins arribar a la plaça de Pau Picasso on culminarà l'espectacle. 

La Remençada compta amb la participació d'un centenar d'actors i actrius i una cinquantena de persones col·laboradores, així com amb el suport de l'Ajuntament i de nombrosos establiments i empreses del municipi.  

Arxivat a: Cultural, Lúdica, Musical
Un moment de la revolta remença a la plaça de Pau Picasso
Un moment de la revolta remença a la plaça de Pau Picasso

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona