CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Medi Ambient

Medi Ambient

Opcions

Notícies per data

  1. Zona del Mirador del Vallès (al final del carrer Pompeu Fabra)
    08/05/2023
    S’està obrint una franja perimetral de protecció de 25 metres entre els boscos i el nucli urbà i les urbanitzacions. Els treballs inclouen la tala d’arbres per aconseguir la densitat adequada (150 arbres/ha; el que suposa uns 8 m entre els arbres que queden). També es desbrossen les herbes i es treu el sotabosc.
    Arxivat a: Ajuntament, Medi Ambient, Territori, Prevenció d'incendis
  2. Imatge de la campanya.
    05/05/2023
    Entre el 9 i el 13 de maig les deixalleries comarcals oferiran fins a 50 litres de compost a cada persona que s’apropi amb el recipient corresponent i porti un o diversos residus.
    Arxivat a: Medi Ambient
  3. Un moment del Let's Clean Up Europe 2022 a Montornès.
    03/05/2023
    Per primera vegada, la Fundació Rivus i el Consorci Besòs Tordera han coordinat una actuació de neteja de la llera del riu amb la col·laboració dels tres municipis, l’associació Montornès Animal i la Creu Roja. Per participar-hi cal inscriure’s prèviament de manera telemàtica.
    Arxivat a: Medi Ambient
  4. .
    18/04/2023
    Continua prohibit regar els jardins tant públics com privats amb sistemes d’aspersió o difusió amb aigua de xarxa. Tampoc es poden omplir o reomplir piscines buides ni sense recirculació d’aigua.
    Arxivat a: Ciutadania, Medi Ambient, Territori, Via pública
  5. .
    04/04/2023
    El Consorci per a la Gestió dels Residus del Vallès Oriental ha posat en marxa una campanya per fomentar la recollida d’oli de cuina usat. A partir del 5 d’abril, les persones que el portin a la deixalleria rebran un embut per reciclar-lo més fàcilment.
    Arxivat a: Medi Ambient
  6. Una part de la franja forestal a Montornès.
    28/03/2023
    Aquest mes han començat les obres d’obertura d'una franja perimetral per millorar la seguretat de persones, habitatges i altres infraestructures davant de possibles incendis que es puguin produir a la zona forestal. Els treballs abasten un total de 36,55 hectàrees i acabaran abans de l’estiu.
    Arxivat a: Medi Ambient, Territori, Prevenció d'incendis
  7. Imatge del Dia Mundial de l'Aigua 2023.
    20/03/2023
    Un any més, Montornès s’adhereix a la commemoració, el 22 de març, del Dia Mundial de l'Aigua amb l’objectiu de reflexionar sobre la fragilitat i la importància de l’aigua en la salut de les persones i el medi ambient. A l’entorn d’aquesta data, al poble hi haurà una exposició i una sessió de contacontes sobre la temàtica.
    Arxivat a: Medi Ambient
  8. Foto de grup de la neteja al riu Mogent d'aquest dimarts amb alumnes de l'Escola Marinada.
    09/03/2023
    Al voltant de 40 infants de l’Escola Marinada han participat en una acció de neteja aquesta setmana al riu Mogent. A més, recentment, alumnes de l’Institut Marta Mata han realitzat una plantada d’espècies de ribera a la llera, i properament en duran a terme una altra. Les propostes estan incloses en el Catàleg d’Activitats Educatives de l’Ajuntament.
    Arxivat a: Educació, Medi Ambient
  9. Nou arbrat al carrer de Prat de la Riba.
    22/02/2023
    Recentment s’han realitzat diverses plantacions d’arbres a la plaça del Poble, al carrer de Prat de la Riba i a la plaça de Bellesguard. Es tracta d’espècies caducifòlies que resisteixen la sequera i les plagues. També s'han instal·lat o reparat els sistemes de reg per degoteig.
    Arxivat a: Medi Ambient, Territori, Via pública
  10. .
    15/02/2023
    La Generalitat ha obert el termini de sol·licitud d’ajuts per dur a terme actuacions als boscos i zones forestals de titularitat privada. Es poden demanar fins al 13 de març.
    Arxivat a: Medi Ambient, Territori
Anterior Pàgina 3 de 17 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona