CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Ocupació

Ocupació

Opcions

Notícies per data

 1. Curs d'Orientació laboral de l'OPEC
  05/10/2017
  Una vintena de persones participen en els cursos d’orientació laboral i d’atenció domiciliària que organitza el departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) de l’Ajuntament.
  Arxivat a: Ocupació
 2. Departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç de l'Ajuntament de Montornès
  25/09/2017
  El consistori preveu contractar en pràctiques abans de finals d'any entre 6 i 8 joves inscrits en el programa de Garantia Juvenil. Les persones interessades s'han adreçar al departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (c. de la Pau, 10).
  Arxivat a: Joventut, Ocupació
 3. Cartell del programa de Garantia Juvenil
  09/08/2017
  El consistori ha sol·licitat al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) un ajut per poder contractar entre 6 i 8 joves en el marc dels programes de Garantia Juvenil.
  Arxivat a: Joventut, Ocupació
 4. .
  30/06/2017
  Es busquen diversos perfils professionals. El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el 6 de juliol. Al novembre s'obrirà un segon torn que inclourà 7 contractacions més.
  Arxivat a: Ajuntament, Ocupació
 5. Participants en el curs de monitors d'activitats d'educació en el lleure infantil i juvenil
  25/05/2017
  Una trentena de persones en situació d'atur participen aquests dies en dues de les iniciatives formatives del departament d'Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC). Part de l'alumnat és menor de 30 anys i està integrat en la segona edició del programa "Endavant Jove!" encetat recentment.
  Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
 6. Representants dels Ajuntaments adherits a la XMESS. A la dreta, el regidor de l'Ajuntament de Montornès, Jordi Delgado
  22/05/2017
  Un total de 31 Ajuntaments de Catalunya creen la primera associació municipal per impulsar un model socioeconòmic alternatiu i transformador que contribueixi a la reducció de les desigualtats socials i territorials i que promogui una economia al servei de les persones i de justícia social
  Arxivat a: Ajuntament, Ocupació, Promoció Econòmica
 7. Participants a la formació d'auxiliar de gestió de residus
  22/11/2016
  Un total de 20 persones del municipi en situació d'atur han fet un curs d'auxiliar en gestió de residus. Aquesta setmana completen la formació amb un curs d'economia social i solidària.
  Arxivat a: Ocupació
 8. Participants en el curs de tècniques de neteja de la llar organitzat per l'OPEC
  25/10/2016
  Les persones que participen en el curs són usuàries de la borsa de treball municipal i també n’hi ha de contractades a través dels Plans d’Ocupació que treballen amb el departament de Serveis Socials donant suport a l’assistència domiciliària. El curs està organitzat pel Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC).
  Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
 9. El grup de joves del projecte Endavant Jove a Can Sala
  30/06/2016
  Un total de sis participants del programa Endavant Jove han visitat durant les darreres setmanes la casa rural Can Sala amb l'objectiu d'entrar en contacte amb el mercat de treball i conèixer les empreses de la zona
  Arxivat a: Joventut, Ocupació, Promoció Econòmica
 10. Cloenda del curs sobre comptabilitat bàsica, al Casal de Cultura
  26/04/2016
  El Departament d’Ocupació, Promoció Econòmica i Comerç (OPEC) de l’Ajuntament engegarà el 3 de maig un curs de 30 hores dedicat al lideratge d’equips. Encara hi ha places disponibles.
  Arxivat a: Ocupació, Promoció Econòmica
Anterior Pàgina 2 de 5 Següent
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona