CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > A punt per rebre Ses Majestats els Reis d’Orient

A punt per rebre Ses Majestats els Reis d’Orient

03/01/2022

A Montornès, la ciutadania podrà veure els reis el 5 de gener a la tarda, a una Cavalcada adaptada a la situació sanitària actual que començarà al carrer del Vallès i acabarà a la Carpa Polivalent El Sorralet. Allà les famílies que hagin reservat plaça al web entrades.montornes.cat podran passar per la recepció reial, deixar les seves cartes i agafar caramels i carbó dolç.

Un 5 de gener més, Ses Majestats els Reis d’Orient faran parada a Montornès. A diferència de l’any passat, aquest any sí que hi haurà Cavalcada, tot i que estarà adaptada a la situació sanitària.

El seguici de Melcior, Gaspar i Baltasar sortirà del carrer del Vallès, al davant del Centre Infantil La Peixera, a les 17 h. Per motius de seguretat, enguany NO llençaran caramels en cap moment del recorregut, sinó que els donaran en mà als infants que assisteixin a la recepció reial que clourà la jornada.

El recorregut de la Cavalcada serà el següent: c. del Vallès, c. de Federico García Lorca, c. de la Llibertat, c. de Carles Riba, av. del Riu Mogent, av. de l’Onze de Setembre, c. de Jaume Balmes, pl. de la Font, c. de Jaume Balmes, c. de Palau d’Ametlla, c. de l’Estrella, c. de Sant Sadurní, rbla. de Sant Sadurní. Creuament de l’av. de l’Onze de Setembre, c. de la Llibertat, Carpa Polivalent El Sorralet.

Una recepció més màgica que mai

Amb l’acabament del recorregut de la Cavalcada, cap a les 19 h, es donarà inici a la recepció reial a la Carpa Polivalent El Sorralet. Allà, les famílies podran veure els Reis d'Orient i deixar les seves cartes a unes bústies. També rebran caramels i carbó dolç de la mà de membres del Ball de Diables i Drac de Montornès, que representaran els carboners.

Per assistir a la recepció reial caldrà reservar 1 entrada per família que servirà per a un màxim de 6 persones d’una mateixa bombolla o grup de convivència. La reserva està disponible al web entrades.montornes.cat Hi haurà dues portes d’accés i torns cada 15 minuts, des de les 19 h fins a les 21 h.

Podeu consultar la composició dels diversos caramels, especialment aquelles persones amb requisits alimentaris severs, als documents adjunts.

Mesures de seguretat:

  • Si voleu veure els Reis d’Orient passar, situeu-vos al llarg del recorregut. Eviteu els carrers més cèntrics.
  • Manteniu les distàncies de seguretat respecte a les persones que no són de la vostra bombolla.
  • Tant al carrer com als accessos i a l’interior de la recepció reial, cal que tots/es porteu la mascareta ben posada en tot moment.
  • Controleu tota l’estona la vostra canalla, a fi que no s’acostin a les carrosses, que aniran a pas ininterromput.
  • En cas de ser positiu/va en COVID-19 o tenir símptomes que siguin compatibles, és important que no sortiu al carrer ni vingueu a la recepció reial. Sigueu responsables amb la seguretat de totes i tots!
Arxivat a: Igualtat
Destacat Cavalcada Reis 2022

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona