CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Dues noves bicicletes elèctriques per a la flota municipal de vehicles

Dues noves bicicletes elèctriques per a la flota municipal de vehicles

15/12/2021

La Diputació de Barcelona ha entregat els vehicles a l’Ajuntament en el marc del seu programa de mobilitat sostenible. En total el consistori disposa de sis bicicletes elèctriques que estan a l’abast dels treballadors i les treballadores dels serveis municipals.

En el marc del programa de cessió de vehicles elèctrics que la Diputació de Barcelona destina a ajuntaments i demarcacions locals, Montornès ha rebut dues noves bicicletes Devron, una corresponent al programa 2020 i una altra al de 2021.

Els vehicles se sumen als quatre que l’Ajuntament ja tenia. Les bicicletes serveixen per cobrir els desplaçaments que el personal municipal ha de realitzar a Montornès per raó de feina.

Des del 2008, l’Àrea d’Acció Climàtica de la Diputació de Barcelona ha lliurat un total de 808 bicicletes als ens locals, 644 d’elles elèctriques. Part d’elles també serveixen per cobrir necessitats de les policies locals.

L’objectiu de la iniciativa és impulsar l’ús de la bicicleta entre el personal municipal en el desenvolupament de les seves tasques per contribuir a la reducció de les emissions de CO2 a l’atmosfera. Segons dades de la Diputació de Barcelona, es calcula que des de l’inici del projecte s’han estalviat més de 940.000 kg de diòxid de carboni a la demarcació de Barcelona.

Arxivat a: Ajuntament
Les dues noves bicicletes elèctriques que la Diputació ha cedit a l'Ajuntament.
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona