CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Consulta pública prèvia a l’elaboració de l'ordenança reguladora de la Mobilitat

Consulta pública prèvia a l’elaboració de l'ordenança reguladora de la Mobilitat

02/12/2021

Des d'aquest divendres 3 de desembre i fins al dia 15, el veïnat pot dir la seva en relació a la nova ordenança reguladora de la Mobilitat en què treballa l’Ajuntament. S'hi pot participar presentant una instància a l'Ajuntament o a través de la plataforma participa 311 – Decidim Montornès.

L’Ajuntament treballa en l’elaboració d’una nova ordenança que permeti regular la Mobilitat a l’espai públic urbà. L’objectiu és millorar l’equilibri entre les diferents formes de desplaçament que conviuen a l’espai públic.

Així, la normativa establirà els usos de les vies i dels espais públics en relació als vianants, la circulació de tot tipus de vehicles, l’aparcament, el transport de persones, la distribució de mercaderies i altres necessitats. També inclourà accions que promoguin un model de mobilitat més sostenible, que permeti millorar la qualitat de vida, reduir les emissions, el transport motoritzat i facilitar l’accessibilitat de les persones. Entre els objectius previstos, hi ha impulsar l’ús de flotes multiusuari com l’ús compartit de bicicletes, cotxes i altres tipus de vehicles per reduir la utilització i la compra de vehicles privats.

La ciutadania i les organitzacions que ho considerin adient poden remetre les seves opinions sobre el contingut del 3 al 15 de desembre de 2021, emplenant la següent instància o a través de la plataforma participa 311 - Decidim Montornès.

Arxivat a: Ajuntament, Via pública
Imatge: Wikimedia Commons
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona