CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Controlant la velocitat per millorar la seguretat

Controlant la velocitat per millorar la seguretat

03/05/2021

Entre el 12 i el 18 d'abril, la Policia Local va fer controls de velocitat a diversos punts de Montornès. Prop d'un 18% dels 575 vehicles controlats van superar la velocitat màxima permesa en els trams marcats.

La Policia Local ha donat a conèixer les dades del darrer control de velocitat efectuat al municipi entre el 12 i el 18 d'abril, coincidint amb la campanya del Servei Català de Trànsit.

Durant el període es van controlar un total de 575 vehicles, dels quals 85 superaven la velocitat màxima autoritzada a la via. El cos policial va fer controls en diversos horaris als carrers de Can Parellada, de les Tres Creus, del Besòs i a l'avinguda d'Ernest Lluch. La major part dels vehicles excedien la velocitat màxima permesa entre 10 i 15 km/h. Aquestes infraccions estan tipificades amb multes de 100 euros.

La Policia Local ha previst dur a terme durant els propers mesos noves accions combinades de control. N'hi haurà de caràcter informatiu mitjançant la col·locació d’un radar pedagògic que indica a les persones conductores la velocitat a la qual circulen, i també de caire sancionador en els punts on es detecti major perillositat o incidències per excés de velocitat.

Arxivat a: Seguretat ciutadana
Radar pedagògic a l'avinguda d'Ernest Lluch
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona