CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès incorpora un radar pedagògic

Montornès incorpora un radar pedagògic

17/01/2018

L’Ajuntament ha adquirit un radar pedagògic per tal de conscienciar els conductors de la velocitat a la qual circulen. El radar s'anirà ubicant a diversos punts del municipi.

La Policia Local ha incorporat recentment un radar pedagògic per al municipi. L’aparell el va adquirir l’Ajuntament a finals d’any i té l’objectiu d’informar als conductors de la velocitat a la qual circulen. Els números apareixen en color verd o vermell en funció de si la velocitat està per sobre o s’ajusta a la de la via. A més, van acompanyats d’una cara trista o contenta que reforça el missatge per als conductors.

Es tracta d’un sistema amable que permet garantir la seguretat de les persones usuàries de la via pública sense la necessitat d’aplicar mesures agressives per als vehicles com bandes sonores o passos elevats.

El radar pedagògic és itinerant. Ara mateix es troba al carrer de Federico García Lorca, i s'anirà ubicant en diversos punts per obtenir dades sobre la velocitat dels vehicles que hi circulen. 

Les dades que s’obtinguin serviran a la Policia Local i al departament de Mobilitat de l’Ajuntament per valorar la posada en marxa de mesures per disminuir l’excés de velocitat.

L’Ajuntament va fer una prova pilot al mes de maig de l'any passat per comprovar l'efectivitat del sistema. 

Arxivat a: Seguretat ciutadana, Via pública
Radar pedagògic al carrer Federico García Lorca
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona