CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > El Centre Infantil Pintor Mir, una realitat

El Centre Infantil Pintor Mir, una realitat

14/05/2018

Divendres es va presentar el Centre Infantil Pintor Mir, que se suma als equipaments municipals dedicats a la infància, en aquest cas amb un projecte d'educació a través del joc per a infants de 0 a 12 anys.

Infants i famílies van poder veure divendres el resultat dels treballs realitzats a les Antigues escoles per convertir-les en un centre infantil completament dotat i amb un projecte d'educació en el lleure força acurat.

Amb prop de 400 m2 distribuïts en dues plantes, l'equipament disposa d'una gran sala amb espais diferenciats de joc, cuina, menjador, sales d'estudi i despatxos, a més d'un pati per poder fer activitats a l'aire lliure.

Les obres realitzades han respectat la façana original d'estil neoclàssic, així com les finestres, portes, sostres, mosaics i altres elements arquitectònics característics.

Lleure educatiu per a infants de 0 a 12 anys

L'equip docent que es farà càrrec de l'equipament ja compta amb l'experiència acumulada en els darrers anys al Centre Infantil La Peixera. Ara, A Pintor Mir, el projecte educatiu s'amplia amb la incorporació d'activitats per a infants de 0 a 3 anys. Per a aquesta franja d'edat es desenvoluparà un projecte específic, El Petit Mir, amb la col·laboració de la Llar d'Infants Pública El Lledoner.

En general, el projecte educatiu del Centre Infantil Pintor Mir posa l'accent en l’infant, però també en la seva família mitjançant la creació d'espais de proximitat entre els infants, l'entorn familiar i l'equip educador.

Arxivat a: Infància
Espais d'interacció entre famílies, infants i equip educador
Parlaments durant la presentació del nou equipament
A punt d'estrenar el nou equipament
Infants i famílies als espais de joc de la planta baixa
La remodelació ha respectat la façana neoclàssica
Les noves instal·lacions
Les noves instal·lacions
Sala d'oci a la primera planta per als infants més grans
Una de les sales d'estudi i de treballs en grup
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona