CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Inscripcions a La Peixera i Pintor Mir

Inscripcions a La Peixera i Pintor Mir

27/08/2018

Els equipaments infantils del municipi oferiran aquest curs un total de 140 places per a nens i nenes de 0 a 12 anys. Caldrà formalitzar les sol·licituds entre el 10 i el 13 de setembre per a La Peixera i entre el 19 i el 21 del mateix mes per a Pintor Mir.

Com cada any, unes setmanes abans que comenci el curs escolar, els equipaments infantils de Montornès ho tenen tot preparat per encetar el període d'inscripcions.

D'una banda, La Peixera disposarà de 80 places per a infants de 3 a 12 anys. Les famílies interessades podran formalitzar les sol·licituds del 10 al 13 de setembre, de 17 a 20 h, al mateix centre.

D'altra, i després de la seva inauguració el maig, Pintor Mir posarà en marxa el seu primer curs amb un total de 60 places disponibles. En aquest cas, caldrà inscriure's entre el 19 i el 21 de setembre, de 17 a 20 h, a l'equipament. L'espai també oferirà "El Petit Mir", un projecte amb activitats per a infants de 0 a 3 anys que comptarà amb la col·laboració de la Llar d'Infants Pública El Lledoner. Per a aquest programa, les inscripcions es faran de 9 a 16 h, a El Lledoner.

Jugar per educar

La finalitat d'ambdós centres infantils és proporcionar un espai als més petits perquè puguin experimentar les infinites possibilitats del joc.

L'equip educador construeix un clima de proximitat per afavorir el desenvolupament dels infants i detectar possibles situacions de risc de la canalla i les seves famílies.

Tant el Centre Infantil La Peixera com el Centre Infantil Pintor Mir funcionen en horari de tarda i disposen d'una programació que inclou jocs cooperatius, sortides culturals i activitats per reforçar les relacions familiars.

Arxivat a: Educació, Infància
Activitats infantils al CI Pintor Mir
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona