CONTACTAR | GUIA DE CARRERS | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Capçalera Torre Telègraf verd
Portada > Comunicació > Notícies > Montornès salut

Montornès salut

10/10/2017

Per primera vegada s’ha fet un programa que agrupa totes les propostes de salut que es fan al municipi entre els mesos d’octubre i desembre.

El departament de Promoció de la Salut ha agrupat les actuacions que es duen a terme al municipi entre els mesos d'octubre i desembre en el programa "Montornès salut".

En ell es pot veure un calendari amb dies assenyalats com el Dia Mundial de la Salut Mental o el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida; a més d'activitats com la tradicional caminada contra el Càncer de Mama que tindrà lloc el 22 d'octubre.

El programa també dedica una secció als serveis que s'ofereixen a Montornès com el Servei d'Assessorament en el consum de Drogues i Pantalles de la Mancomunitat del Galzeran (SADIP), el CRÍTIC i els espais de salut que hi ha a escoles i instituts.

Cursos relacionats amb la salut

La programació també inclou cursos com és el cas del taller de creixement personal a través del teatre "Espai Dona". Consta de 10 sessions i comença el 17 d'octubre. Cal formalitzar les inscripcions, les quals són gratuïtes, al telèfon 93 569 91 27 o a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

També es proposa un curs de Reiki Nivell 1 a càrrec d'Isabel Defez, presidenta de l'Associació de Terapeutes de Reiki a Catalunya. La formació comença el 7 de novembre al Casal de Cultura i té un preu de 20 euros. Les inscripcions es poden fer al telèfon 93 572 11 70 o a l'adreça (Necessites javascript per veure aquest correu-e).

Arxivat a: Ciutadania, General, Igualtat
Banner programació salut tardor 2017

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona