CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > L'estiu, temps de convivència

L'estiu, temps de convivència

23/06/2017

El Servei de Mediació Ciutadana ha posat en marxa una campanya dirigida al veïnat amb l’objectiu de prevenir conflictes en l’àmbit comunitari i familiar

El veïnat de Montornès està rebent aquests dies a casa un fullet informatiu amb recomanacions per millorar la convivència a l'estiu i prevenir situació de conflictes tant en l'espai públic, com en les comunitats de veïns i dins de la pròpia llar.

Les recomanacions en l'àmbit comunitari incideixen especialment en qüestions com els sorolls, els animals de companyia i les deixalles. En l'àmbit familiar,  s'apunten consells sobre la coordinació dels calendaris i tasques de cadascú durant les vacances, els límits i horaris d'activitats amb infants i joves i la cura de les persones grans, entre altres.

El full també incorpora breus recomanacions de com gestionar situacions que poden desembocar en un conflicte, en qualsevol dels àmbits.

Segons les dades del Servei de Mediació, el juliol és l’època de l’any en què hi ha més demanda de mediació. Durant aquest mes, es comptabilitza el 13% del casos anuals. 

Arxivat a: Ciutadania
Imatge de la campanya "Estiu i Convivència"

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona