CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > La continuïtat de les millores a Montornès Nord centra la reunió del Comitè de seguiment del projecte d'intervenció

La continuïtat de les millores a Montornès Nord centra la reunió del Comitè de seguiment del projecte d'intervenció

14/11/2016

Aquests dies s’ha celebrat la cinquena reunió del Comitè d’avaluació i seguiment del Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord, format per la Generalitat, l’Ajuntament, entitats veïnals i socials, i una representació del teixit econòmic. Els assistents van interpel·lar a les dues administracions perquè mantinguin els programes de millora en el barri.

La continuïtat de les millores del Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord (PII) va ser la protagonista de la cinquena reunió del Comitè d’avaluació i seguiment del pla que compta amb el finançament a parts iguals de la Generalitat i de l’Ajuntament.

El mes de juliol el Govern va comunicar als Ajuntaments beneficiats amb els recursos de la Llei de barris que, a causa de les dificultats econòmiques de la Generalitat, assumirà despeses dels projectes d’intervenció integral fins al 31 de desembre de 2017. Aquest termini és 2 anys inferior a la pròrroga de 4 que es va atorgar inicialment als municipis.

Malgrat aquesta decisió, l’Ajuntament de Montornès ha reiterat la seva defensa del projecte i el seu compromís a mantenir els programes de millora del barri de Montornès Nord.

Actuacions pendents i despesa

La reurbanització del carrer de la Llibertat, la intervenció en el Mercat Nostra Senyora del Carme i el programa de rehabilitació d’edificis són, de les actuacions que resten pendents, les que tenen més despesa econòmica.

Pel que fa a l’acció social, es planteja conservar les intervencions relacionades amb la inserció laboral de col·lectius amb risc d’exclusió social, amb la protecció de la infància i amb els serveis de suport a les dones.

Del total del pressupost del PII xifrat en 9.990.000 euros, l’Ajuntament ha justificat, a data 15 d’octubre de 2016, 4.965.504,37 euros. El deute de la Generalitat amb el Consistori és de 1.474.081,30 euros.

 La darrera reunió del comitè d’avaluació i seguiment del Projecte d’Intervenció Integral de Montornès Nord va ser l’any 2013.

Arxivat a: PII Montornès Nord
Reunió dels membres del Comitè d'avaluació a Montbarri
L'equip tècnic, encapçalat per la directora del projecte Marta Pèrez, va descriure l'estat de les actuacions
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona