CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > “Montornès cuina futur” amb els cicles formatius de cuina i restauració

“Montornès cuina futur” amb els cicles formatius de cuina i restauració

31/03/2015

Avui, en roda de premsa, l'Ajuntament ha anunciat que a partir del curs vinent l’Institut Marta Mata i les instal·lacions del PTT acolliran dos cicles formatius de grau mitjà de cuina i gastronomia, i de serveis en restauració. Montornès es convertirà així en el referent comarcal en aquesta branca de la formació professional.

Després de llargues converses i negociacions amb el Departament d’Ensenyament de la Generalitat, Montornès ha aconseguit dos mòduls de formació professional de grau mitjà que s’impartiran en equipaments del poble. S’augmenten d’aquesta manera les possibilitats formatives del veïnat i dels municipis de l’entorn, ja que Montornès es convertirà en l’únic referent comarcal en el ram de cuina i restauració de la formació professional.

Avui, en roda de premsa, l'alcalde José A. Montero ho anunciat acompanyat pel director de l'Institut Marta Mata, Ramon Coma.

En concret s’impartiran al poble els cicles de cuina i gastronomia i de serveis en restauració. La superació d’aquests estudis post obligatoris permet obtenir una titulació tècnica homologada a nivell internacional en un dels sectors amb més perspectives de treball.

Inversió en les instal·lacions

Les classes dels nous cicles formatius es duran a terme a l’Institut Marta Mata i a la Masia del Molí. L’Ajuntament dedicarà 100.000 euros a reformar i habilitar les instal·lacions i a dotar amb l’equipament necessari les dependències on actualment s’imparteixen les classes del mòdul de cuina i restauració del Pla de Transició al Treball (PTT).

#MontornèsCuinaFutur

La difusió dels nous cicles es recull sota el lema “Montornès cuina futur”, en el marc d’una campanya que va començar amb la participació de Montornès en el “Fira Guia’t” de Granollers on es dóna a conèixer tot el ventall de formació existent a la comarca.

Arxivat a: Educació
Campanya de difusió dels cicles formatius de grau mitjà de cuina i restauració
Roda de premsa en què s'ha anunciat els dos cicles de FP que s'impartiran a Montornès
Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona