CONTACTAR | ES | EN | FR

MIDA DEL TEXT | Augmentar la mida del textMida del text normalReduir la mida del text | SENSE ESTILS

Logotip
Portada > Comunicació > Notícies > Corre per la igualtat de gènere a la Mitja Marató!

Corre per la igualtat de gènere a la Mitja Marató!

12/12/2014

El Club Esportiu Montornès Atletisme ofereix sessions d’entrenament a les dones del poble que s’apuntin a la cursa dels 6 km que es disputa juntament amb la Mitja Marató. En la propera edició, l'esdeveniment esportiu es farà coincidir amb la commemoració del Dia Internacional de la Dona Treballadora del 8 de març.

La regidoria de Polítiques d’Igualtat i el Club Esportiu Montornès Atletisme han arribat a un acord per tal que la Mitja Marató Montornès - Montmeló - Vilanova - La Roca del mes de març coincideixi amb la commemoració, el dia 8, del Dia Internacional de la Dona Treballadora i ofereixi a la dones del poble les màximes facilitats per participar-hi. 

És per això que les dones que s’apuntin a la cursa dels 6 km que es disputa juntament amb la Mitja, rebran sessions d’entrenament a les pistes d’atlestime. Aquestes sessions han començat aquest mes de desembre i es perllongaran fins al 28 de febrer. Es duen a terme dos cops per setmana: els dimecres a les 18.30 h i els dissabtes, a les 10.30 h. 

El preu de l’activitat (que inclou la inscripció, els entrenaments i una samarreta per al dia de la cursa) és de 19 euros. Els fulls d'inscripció es poden recollir i retornar degudament emplenats, juntament amb el rebut de pagament de l'activitat, al Casal de Cultura, a l’Oficina del Barri i a l’OAC de l’Ajuntament.

Les inscripcions es podran formalitzar fins al 21 de gener.

Arxivat a: Ciutadania, Esports, Igualtat
Foto de família de les primeres sessions d'entrenament
Cartell de l'activitat

Arxius adjunts

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Av. de la Llibertat, 2 - 08170 Montornès del Vallès

Tel: 93 572 11 70 - Fax: 93 568 27 62 - a/e: (Necessites javascript per veure aquest correu-e)

Amb la col·laboració de:

Diputació de Barcelona